• Het pistool met een groene laser

  Deze frustratie bracht me ertoe om de laser waarschijnlijk een beetje haastig in mijn AR te laten vallen, zodra ik in staat was om de juiste batterijen uit het hele huis te vissen. Het maakt gebruik van een set plastic adapters die in de voorste punt worden geschroefd om een ??wijd uitlopend uiteinde te creëren dat zachtjes de loop omhelst wanneer u de laser in de boring duwt. Ik liet dit in een van mijn geweren vallen met een vastgezette Saker-snuitrem en realiseerde me snel dat er geen echte manier was om het laserpistool terug door de snuit te verwijderen zonder de adapter af te scheuren en in stukjes te breken ... wat ik moest doen. Ik kon niet alle plastic stukjes vinden, dus heb ik mijn geweer gestript om er zeker van te zijn dat er geen stukjes rondzweven.

  • laserkopen
  • Found 11 months ago

 • De metgezel van de laserproducten

  De staartkapschakelaar wordt aanbevolen voor gebruik met een vuurwapen, evenals de tijdelijke functie die wordt geboden wanneer de schakelaar licht wordt ingedrukt. Deze laserlamp biedt verschillende combinaties van functies die kunnen worden ingesteld door de instructies te volgen en de schakelaar te gebruiken. Het komt ook met een stevige heuptas. Het enige nadeel van deze laser is dat de buitenste afwerking geen textuur heeft. Geen goede zaak als uw veiligheid of die van anderen ervan afhangt. Ik zal beginnen met een paracord lanyard vastgemaakt aan de pocket clip. Het zou handig zijn als JETLASERS een lanyardring of een gat in het licht zouden hebben waar een lanyard zou kunnen worden bevestigd. Anders is dit een geweldig item. Ik zou het opnieuw kopen en het aan anderen aanbevelen. Ik raad ook aan om naar de website van JETLASERS te gaan voor alle informatie over dit of hun vele andere producten. Met 600 mW (de krachtigste in zijn klasse), heb ik de ogen van dieren zien turen vanuit het dichte bos rondom ons huis. Het kan heel geruststellend zijn.

  • laserkopen
  • Found 11 months, 2 weeks ago

 • De youtube-beoordelingen van de laser

  Ik heb een goedkope laserprojector van dit bedrijf. Schakelen tussen modi is snel en eenvoudig. De stroboscoopmodus is echter nutteloos voor mijn behoeften. De programmeerbare functie waarmee u het welkom kunt uitschakelen. Op het eerste gezicht dacht ik dat het misschien een beetje groot was voor pocketbagage, maar dat is niet het geval geweest. Het gaat overal met me mee. Het zit elke dag de hele dag in mijn zak. Ik merk niet dat het veel meer is dan met de kleinere laser die ik hiervoor had. Het kan een ander verhaal zijn als je van die strakke hipsterbroek houdt, ik kan me niet voorstellen dat iets daar comfortabel in is. Slechts enkele kleine cosmetische slijtage. Het is echter veel te krachtig voor iets van dichtbij. Het is perfect voor het kijken in donkere hoekjes en gaten zonder dat overtollig licht terugkaatst in je ogen.

  • laserkopen
  • Found 11 months, 2 weeks ago