Tanden Bleek Goede mondverzorging en polijsten

  • dengdengou4
  • found 2 months, 2 weeks ago
  • expires in 6 days, 22 hours

Hij stelt dat het een manier is om het er wat leuker uit te laten zien en om het wat indrukwekkender te maken. "Maar het is niet de manier om een betere behandeling te krijgen. Dat werd wel een tijdje gedacht, maar er blijkt klinisch geen verschil in het resultaat te zijn. Dus het heeft geen zin." (<a href="https://www.dentalzz.nl/category-119-b0-Tandenbleeklamp.html">tandenbleek lamp kopen</a>)

 

'Goede mondverzorging en polijsten'

Guenievre Stiphout uit Almere liet haar tanden ook twee keer bleken bij zo’n salon. "De eerste keer was ongeveer tien jaar geleden. Ik kreeg een bitje in, met een lamp erop. Mijn man en ik hadden niet echt het idee dat het om een gigantisch verschil ging. Bij mijn man was het wel duidelijker dan bij mij, omdat hij zoveel aanslag had van koffie en roken. Vooral op foto's zag je het verschil."

 

Uitleg tandarts

Muts legt uit dat het resultaat van zo’n behandeling bij een bleeksalon heel dubbel is, omdat sommige mensen die twee uur lang een behandeling hebben gehad en met hun mond open hebben gelegen, wel degelijk verschil zien. Er is volgens de tandarts echter maar één reden waarom dit zo is: "Als je twee uur lang je mond openhoudt, dan drogen je tanden uit en uitgedroogde tanden zijn altijd twee tot drie tinten lichter dan je eigen tanden. (<a href="https://www.dentalzz.nl/category-232-b0-Whitening-gel-tanden.html">tanden whitening gel kopen</a>)

 

Valse beloftes

Kan er dan worden gesproken van valse beloftes? Muts zegt in reactie op deze vraag dat dat ligt aan wat er wordt beloofd. "Ik zou eerder willen zeggen dat het effectief bleken van je tanden met waterstofperoxide niet gedaan kan worden in zo’n salon."

 

Wel effectief

Volgens de tandarts is er eigenlijk maar één manier die wel goed werkt en dat is het bleken met een gel. "Waar vroeger gebruik werd gemaakt van een bleekgel met soms wel 40 tot 45 procent aan waterstofperoxide, mag dat tegenwoordig niet meer zijn dan 6 procent zijn." Hij legt uit dat een behandeling vroeger in de tandartspraktijk kon plaatsvinden, omdat er zulke hoge concentraties werden gebruikt. De cliënt moest dan wel één à twee uur in de stoel zitten.