Het vervangen van de laserpen

  • laserkopen
  • found 6 months ago

Nadat ik de laserpen in het vat heb geplaatst en ervoor heb gezorgd dat er geen ruimte is om te wiebelen, roteer ik het in het vat. Hoe kun je in een vuurwapen kijken als het dradenkruis dat je probeert uit te lijnen met een laserpunt dat van positie kan veranderen langs een grote cirkel? Maar de verpakking en zelfs hun website tonen nog steeds de gebruikershandleiding van het oude model. Het ooggedeelte was een beetje uit het midden, maar er zijn verstelbare schroeven aan de voorkant. De bijbehorende scherpstelring is dun en goedkoop. Ik ben er vrij zeker van dat er andere laserdiodes zijn, maar als je een beperkt budget hebt en meteen iets nodig hebt, dan werkt dit voor jou. Voor een product dat verder goed ontworpen lijkt, is het schokkend dat het bedrijf deze opvallende ontwerpfout niet heeft verholpen. Wat betreft het gebruik zeer eenvoudig te gebruiken met lange geweren en pistolen met een 5-1 / 2 vat. Ik zal nul opnieuw controleren na het bezoek aan het bereik voor fijne aanpassingen om de benodigde hoeveelheid kalibratie te bepalen. De laserhandschoenen zijn handig.

https://www.laserkopen.com/c-40_85-p-9840.html

Ik gebruik de volgende kleinere prieel die erop wordt geschroefd totdat deze de punt van de eenheid raakt en nauwelijks in de loop van het geweer past. Ik had de reikwijdte van het bereik eerder gezien en de laserdiode was binnen een centimeter van mijn vizier. Ik ben blij met de laserpen en zou het aanbevelen. Vervolgens steek ik het geheel in het vat en draai ik de hele eenheid totdat het de prieel in het vat goed aansluit. Daarna zet ik het apparaat aan en zie ik in mijn kijker. Ik weet niet of iemand anders het op deze manier doet, maar het werkt voor mij. Het brengt me op papier en stelt me ??in staat om mijn laatste bereikaanpassingen in het bereik met slechts een paar rondes van munitie te maken. DUS ... ik denk dat het werkt.

Na het lezen van enkele recensies over deze laserhandschoen, had ik een paar tweede gedachten over het kopen. Na ontvangst vond ik het gemakkelijk aan te passen met de juiste fittingen en het licht werkte goed. Ik heb het dradenkruis van de scoop aangepast aan de groene laser van 1 mW. Mijn reikwijdte was aan het einde van de aanpassing. Ik besloot om naar het bereik te gaan en het op 25 meter te schieten en te zien waar ik raakte. Op 25 meter was ik 5 centimeter hoog. Dus heb ik het bereik aangepast en het in de buurt van de roos gevonden. Daarna verhuisde ik naar 100 meter en zette een groep op 1,5 "hoog. Uiteindelijk wil ik 2" hoog zijn op 100 of ongeveer dood op 200 meter. Maar ik eindigde de dag en zal later teruggaan. Amazon was uitstekend in het verwerken van een vervangende bestelling en ook het regelen van een UPS-afhaling van het defecte product.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9668.html

Uiteindelijk heb ik mijn scoopharen teruggebracht naar waar ze waren voordat ik met dit ding rommelde. Ik moest mijn pistool aanpassen om binnen het cirkelpatroon te vallen dat de laserdiode maakte toen ik het draaide. Er is geen manier om het aan te passen. Ik ben teruggekeerd 4 en ik ben op mijn vijfde. Het heeft zoveel tijd en munitie verspild dat het bedrijf me zou moeten terugbetalen. Misschien hebben ze een class action-rechtszaak nodig. Je zou meer uitgeven aan de shell-type laser, maar hoe vaak moet je in dat ene kaliber kijken? De kosten van de 1 mW laserpen zijn dus niet slecht voor het geld. Ik was op het bereik en probeerde mijn AK te zien met mijn scope en raakte erg gefrustreerd. Hoe meer gefrustreerd ik raakte, hoe meer rondes ik liet vliegen. Mijn plaatselijke sportwinkel had dit artikel de komende week in de uitverkoop. Amazon had het voor dezelfde prijs - dus bestelde ik het.

 

De 2e eenheid arriveerde een dag eerder dan geschat door Amazon. Allereerst heeft het product geen aan / uit-schakelaar zoals aangegeven in de bijgesloten handleiding. De adapters zijn niet gemarkeerd en het kiezen van een juiste is het gisstimatieproces. Een paar omwentelingen en de schroefdop raakt gebroken en de scherpstelring zorgt ervoor dat de schroef niet aangrijpt. Het prieel slaagt er niet in om voldoende vast te draaien om een ??stabiel montageplatform te produceren waardoor de laser een cirkel tekent wanneer deze wordt verplaatst. Hoewel ik beoordelingen las die klagen over dit slechte ontwerp, vond ik het moeilijk te geloven. Volledig gestript en onbruikbaar.

Daarvoor lijkt de stip wat groot. Het was best wel goed dat die ene keer! Ik hoop dat ik een terugbetaling of krediet kan krijgen, hoe dan ook veel geluk. Ik denk dat deze laserpointer voor presentaties een goed hulpmiddel zal zijn.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_80-p-9943.html

Hoe dan ook, ik heb dit geschreven om de tijd en frustratie van zoveel anderen te besparen. Onthoud gewoon ..., ik heb je gewaarschuwd ..., dus als je er nog steeds een koopt omdat het slechts $ 25 kost, zeg dan niet dat ik je niet heb gezegd dat niet te doen, omdat ik een dwaas was om ze steeds opnieuw te ruilen. Die avond was ik vastbesloten om mijn scope in beeld te krijgen en had ik een laserpen nodig voor presentaties. De aan / uit-schakelaar op de boring-sighter is een wijzerplaat, geen op / neer aan / uit-schakelaar zoals je zou verwachten. Ik probeerde het ongeveer 100 keer voordat ik eindelijk in staat was om de laser lang genoeg aan te houden. Ik moest een beetje kracht gebruiken om het los te maken. Eenmaal kapot was de wijzerplaat erg los, het lijkt erop dat ik hem misschien heb beschadigd. Nu is de wijzerplaat temperamentvol; heeft de neiging om aan en uit te gaan als deze wordt geschud of aangepast. Eenmaal in het vat en het licht blijft aan, het werkt goed. Gemakkelijk te zien in uw scope op de rode stip.