Het pistool met een groene laser

  • laserkopen
  • found 1 year, 2 months ago
  • expires in 78 years, 10 months

Deze frustratie bracht me ertoe om de laser waarschijnlijk een beetje haastig in mijn AR te laten vallen, zodra ik in staat was om de juiste batterijen uit het hele huis te vissen. Het maakt gebruik van een set plastic adapters die in de voorste punt worden geschroefd om een ??wijd uitlopend uiteinde te creëren dat zachtjes de loop omhelst wanneer u de laser in de boring duwt. Ik liet dit in een van mijn geweren vallen met een vastgezette Saker-snuitrem en realiseerde me snel dat er geen echte manier was om het laserpistool terug door de snuit te verwijderen zonder de adapter af te scheuren en in stukjes te breken ... wat ik moest doen. Ik kon niet alle plastic stukjes vinden, dus heb ik mijn geweer gestript om er zeker van te zijn dat er geen stukjes rondzweven.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html

Ik heb de 'kogel'-kamerversies al vaker gebruikt bij het waarnemen van verschillende kalibers, maar om eerlijk te zijn, de meeste zijn rommel die lijkt te mislukken of hun nauwkeurigheid in een relatief korte tijd verliest. Dus ik had lage verwachtingen toen ik het laserpistool kocht en verwachtte dat het ook van twijfelachtige kwaliteit was. Hier is wat ik heb ervaren met het gebruiken op vier (4) verschillende kalibers en het werken naast een commerciële laser voor vergelijking. Netjes geïnstalleerd in de boring met de juiste kaliberplug, is de meting 'waar' wat betreft de functionaliteit. Het wordt geleverd met vier (4) pluggen met verschillende kaliberopeningen die aan het uiteinde worden geschroefd om de pasvorm in de loop te passen. De knop om de laserprojector in te schakelen is naar mijn mening geen geweldig ontwerp. Het werkt maar is te gevoelig voor mijn smaak. Ik zou aanraden om de batterijen uit de opslag te halen, anders kom je er misschien achter dat deze de volgende keer dat je hem probeert te gebruiken kapot is.

Ik had liever messing of aluminium pluggen gehad die na verloop van tijd niet vervormen. Ik heb veel verschillende beoordelingen van verschillende fabrikanten gelezen op verschillende site-boringen. Op het 9 mm-hulpstuk zie je de schroef eruit steken zodat je het hele ding aan het einde kunt bevestigen. De schakelaar is dun voor het in- en uitschakelen van de laserprojector. Ik heb het met gemak teruggestuurd ... bedankt JETLASERS. De tweede foto toont een close-up van de 9 mm plastic bevestiging met de schroef erin klaar om te worden bevestigd aan de laserpointer. Wees heel voorzichtig met het plaatsen van de kleine schroef in de kop van elke plastic expansiekous die in de loop van het pistool gaat om de boringplaats te stabiliseren. Ik stopte ongeveer 1/8 "van de plastic lijkwade.

https://www.laserkopen.com/c-40_100-p-9965.html

Deze goedkope laserprojector heeft kleine plastic stukjes die aan een uiteinde passen, maat afhankelijk van het kaliber dat u gaat gebruiken. Ik gebruikte het thuis om nul in te stellen, maar kon de laser niet op 50 meter van het doel detecteren, zelfs niet met de spotting scope. Het kan worden gebruikt als een laserprojector, omdat het onwaarschijnlijk is dat u het vaak nodig hebt. Het doel is om het hele ding in het vat te steken totdat het uiteinde van het vat de aluminium behuizing raakt. Ik zou deze saaie site ten zeerste aanbevelen voor de kalibers van de lijst. Ik had al een klein magnetisch niveau om een ??geweer waterpas te stellen. Ik heb dit gebruikt op verschillende geweren van .22 tot pistolen van .22 en tot de limieten. Vraag niet of dit in je pistool werkt.

Ik hoop dat dit heeft geholpen. Ik had er gewoon geen geluk mee. Ik ben een toegelaten beginner tot lange kanonnen, maar wat eerlijk gezegd het beste voor mij werkte, was om wapens te stabiliseren (bankschroef zou hier ideaal zijn, $$), naar beneden kijken en vervolgens terug door de scope kijken en de twee foto's matchen . Stel in om minstens 50 'van het doel af te wijzen. Let op waar de laser wijst. Maak nu de laser los, trek hem eruit en plaats hem opnieuw 90 graden en doe het opnieuw. Ik stelde 1 pistool met een rood / groen puntvizier op en 1 pistool met een groene laser in ongeveer 5 minuten. Ik moet nu de accessoireset kopen voor het geval dat. Begin daarna met fotograferen en verfijn vanaf daar. Ik heb er misschien een ontvangen die er niet in slaagde. Deze was slecht. Ik dacht dat ik ze allemaal zou breken terwijl ik ze probeerde te installeren. Het was erg lastig om ze aan te trekken. Het eerste wat ik deed is de nauwkeurigheid controleren. Plaats je pistool in een bankschroef en plaats de plastic adapter zodat deze goed in de loop past en draai hem een ??beetje om hem op zijn plaats te "vergrendelen".

https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html

Helaas werkte het niet toen ik het pakket opende en probeerde de 1000mW groene laserpen te gebruiken. Daarom ben ik $ 40 (+ -) kwijt. Het zal je vuurwapen niet op nul zetten, maar alleen helpen om op papier te komen. Het negatieve is dat het ontwerp voor in- en uitschakelen sukkelt. Ik geef de voorkeur aan lasers maar had iets nodig voor mijn 300 Blk. Het leek nooit goed genoeg te passen om me vertrouwen in de nul te geven. Ik kan de kleine bout er niet in krijgen. Plastic draden zijn niet te reinigen. Slechte kwaliteitscontrole bij dit bedrijf als je het mij vraagt. Items kwamen snel aan en goed verpakt. Ik zal updaten wanneer ik de bout in de adapter krijg en eindelijk in mijn geweer kan zien. Op dit moment gefrustreerd! De laserpunt neemt toe tot ongeveer 4-5 inch op 20 meter. Dus 20 dollar moet je op papier krijgen. Ik weet het niet, alleen mijn gedachten hierover.