De youtube-beoordelingen van de laser

  • laserkopen
  • found 1 year, 2 months ago
  • expires in 78 years, 10 months

Ik heb een goedkope laserprojector van dit bedrijf. Schakelen tussen modi is snel en eenvoudig. De stroboscoopmodus is echter nutteloos voor mijn behoeften. De programmeerbare functie waarmee u het welkom kunt uitschakelen. Op het eerste gezicht dacht ik dat het misschien een beetje groot was voor pocketbagage, maar dat is niet het geval geweest. Het gaat overal met me mee. Het zit elke dag de hele dag in mijn zak. Ik merk niet dat het veel meer is dan met de kleinere laser die ik hiervoor had. Het kan een ander verhaal zijn als je van die strakke hipsterbroek houdt, ik kan me niet voorstellen dat iets daar comfortabel in is. Slechts enkele kleine cosmetische slijtage. Het is echter veel te krachtig voor iets van dichtbij. Het is perfect voor het kijken in donkere hoekjes en gaten zonder dat overtollig licht terugkaatst in je ogen.

 

De levensduur van de batterij is meer dan voldoende geweest voor de manier waarop ik deze laserprojector voor Kerstmis gebruik. Ik krijg een maand of meer, misschien zes weken, gebruik met kwaliteits-AA's. Ik gebruik zowel hoge als lage modi, van een paar tot tientallen keren per dag, maar meestal alleen voor korte periodes. Voor een buiten- of "survival" -tool zou ik kunnen kiezen voor iets met een langere brandtijd. Voor gebruik op het werk en normale dagelijkse taken is dit prima. Een kleine ergernis is dat het op een lage frequentie flikkert. Het doet het niet op hoog. Oh, en veel van de problemen die mensen hier beschrijven, zijn gewoon te wijten aan een losse staartkap. Ik weet het, eenvoudig, maar veel mensen kunnen elementaire probleemoplossing niet begrijpen en noemen het gewoon rommel. Het zal goed werken. Het enige nadeel hiervan is dat de knop niet in de metalen behuizing zit, dus ik kan hier niet tegenaan zonder dat deze omvalt. Misschien mijnen een willekeurig productieprobleem.

 

Hier kunt u een laserpointer kopen:

<a href="https://www.laserkopen.com">https://www.laserkopen.com</a>

 

Voor de prijs hoef ik het niet of vijf keer per dag te controleren om te controleren of de laseraanwijzer niet aanstaat. Het vasthouden van een zakclip is nog steeds zo goed als het was het eerste jaar dat ik het kreeg (zakclip neigt zich vast te klemmen tegen de rand boven waar het zit, helpt echt om nog meer retentie te krijgen.) Klikknop op de achterkant is nog steeds goed, is nog niet eens versleten. Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan, deze laser zal me waarschijnlijk een leven lang meegaan. Hoewel de batterij niet zo gebruikelijk is om te vinden, moet ik de batterijen misschien twee keer per jaar vervangen (ik gebruik de laser voornamelijk op bijna leeg.) Voor mij is deze laserprojector de perfecte maat en dikte voor bijna elke taak, en het gaat overal met me mee. Ik ben nogal teleurgesteld dat de herprogrammeerfunctie niet werkt op de mijne. Ik heb geen behoefte aan stroboscoop en zou liever alleen een laag-hoog instelling hebben, maar kon dit niet doen ondanks het volgen van de aanwijzingen (en zelfs het controleren van de youtube-beoordelingen achteraf).

 

Ik heb ingecheckt met de ondersteuning van JETLASERS en zij stelden voor dat ik het naar hen stuurde. Het is niet alsof de laserpen niet werkt, het werkt gewoon niet A) Zoals geadverteerd, en B) Zoals ik zou willen dat het werkt. Op dit moment is de laser in ieder geval waanzinnig stom. Ik begreep eerst niet helemaal hoe ik in verschillende modi moest veranderen. De manier waarop u van modus wisselt, is door de hoofdschakelaar 2x of 3x licht op de knop "aan" te drukken, afhankelijk van het model dat u wilt. Nooit eerder die functie gezien, maar ik denk dat het logisch is. De lage instelling is krachtig genoeg voor dagelijks gebruik. Het is een mooi compact formaat met een clip die het stevig in je zak houdt. Een ding dat mensen zou kunnen storen is dat het gemakkelijk krast. Als u overweegt een geweldige compacte laserpointer te kopen die de donkerste kamers zal verbranden, hier is een nuttige tip ... denk niet na.

 

Dus dat irriteerde me een beetje maar was niet de deal-breaker. De deal breaker is dat elke keer als ik probeerde de clip helemaal naar huis in mijn zak te stoppen, het verdomde ding van de laserpen valt. Ik vind het niet erg om $ 40 dollar te betalen voor een laserkanon van hoge kwaliteit, maar dit maakt me boos. Het is een perfecte maat, geeft behoorlijk wat licht en heeft een uitstekende bouwkwaliteit. Er zijn een aantal functies die ik leuk vind aan dit USB-laser pistool. Ten eerste is de clip uitstekend. Het heeft een goede retentie en is niet gevoelig voor vastlopen.

 

Bekijk dit laserpistool eens:

<a href="https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html">https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html</a>

 

Het laser pistool is krachtig, bijvoorbeeld, pijn aan je ogen als je het op een heldere muur richt! Ik voel gewoon dat de instellingen één keer moeten tikken en je wordt duister, twee keer krijg je de krachtige en drie keer krijg je de stroboscoop. Dat is gewoon logischer voor mij. Ik begrijp dat het uitgangsvermogen nuttig is als je het als laser pistool gebruikt (in je andere hand), maar zoals ik al zei, het is verblindend krachtig. Het kwam ook met de batterijen, wat geweldig is. Ik heb dit proces twee keer gedaan om bij het programma te komen dat het beste bij me past. Ik weet dat het er is, en het zou leuk zijn om het daar te hebben als ik het nodig heb zonder het programma opnieuw te hoeven wijzigen. De druk op de schakelaar is precies goed voor mij (genoeg tot waar ik hem niet per ongeluk aan zal zetten), en ik ben dol op de tikfuncties die het doorlopen.