De metgezel van de laserproducten

  • laserkopen
  • found 1 year, 2 months ago
  • expires in 78 years, 10 months

De staartkapschakelaar wordt aanbevolen voor gebruik met een vuurwapen, evenals de tijdelijke functie die wordt geboden wanneer de schakelaar licht wordt ingedrukt. Deze laserlamp biedt verschillende combinaties van functies die kunnen worden ingesteld door de instructies te volgen en de schakelaar te gebruiken. Het komt ook met een stevige heuptas. Het enige nadeel van deze laser is dat de buitenste afwerking geen textuur heeft. Geen goede zaak als uw veiligheid of die van anderen ervan afhangt. Ik zal beginnen met een paracord lanyard vastgemaakt aan de pocket clip. Het zou handig zijn als JETLASERS een lanyardring of een gat in het licht zouden hebben waar een lanyard zou kunnen worden bevestigd. Anders is dit een geweldig item. Ik zou het opnieuw kopen en het aan anderen aanbevelen. Ik raad ook aan om naar de website van JETLASERS te gaan voor alle informatie over dit of hun vele andere producten. Met 600 mW (de krachtigste in zijn klasse), heb ik de ogen van dieren zien turen vanuit het dichte bos rondom ons huis. Het kan heel geruststellend zijn.

 

Het hoeft natuurlijk niet op deze manier te gebeuren. Natuurlijk is dit misschien niet belangrijk voor je als je het altijd op hoog, of medium of wat dan ook wilt, maar het is een slecht ontwerp om een ??functie op te nemen en deze vervolgens onwerkbaar te maken. Ik heb ze aan mijn vrouw, dochter en zoon gegeven om mee te nemen als ze 's nachts zonder werk of onderweg komen. Het is ook een geweldige laserlamp om op krappe plekken aan projecten te werken. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een compacte, zeer krachtige laser voor welk doel dan ook.

 

Het is gemakkelijker om de laserlamp aan te houden met de JETLASERS dan de trefzekere waarde die u constant moet draaien. Maar de grootste factor voor mij, persoonlijk, is dat ik er tot nu toe drie heb verloren. Voor mijn werk moet ik buiten in het veld zijn, op apparatuur klimmen, op de grond gaan, onder apparatuur en constructies gaan, enz. Ik viel op een, de clip tegen een skid loader en de laser en mijn portemonnee uit raket schieten de zak. Het werd opgegeten door de lader. Deze laser is een noodzaak voor iedereen die 's nachts in de bergen loopt. Waarom wordt dit als functie vermeld? Als ik drie Surefire E2E's zou verliezen, man, zou ik PISSED zijn. Ach, ik had waarschijnlijk mijn hand in die modder gestort om een ??Surefire of een ander duurder licht terug te krijgen. Maar als je een fakkel wilt dragen die je in het veld kunt dragen, gebruik je de troep ervan en niet huilen als je hem verliest, pak een van deze.

 

Ik stopte hem terug in mijn zak en gebruikte de borgclip om hem aan de binnenkant van mijn zak te bevestigen. Een paar uur later vond ik het opnieuw op de grond. Dit fenomeen deed zich nog een paar keer voor in de loop van een maand totdat de laserpointer voorgoed verloren raakte. Omdat ik blij was met de lichtopbrengst, besloot ik een tweede laserpen te kopen toen deze op JETLASERS in de verkoop ging. Helaas is na een paar weken gebruik ook dit tweede item voorgoed verloren gegaan. Slechts een week geleden werd ik wakker op een late nacht leeuw op mijn camping en deze laser gaf me een voorsprong op de kat. Ik kon hem verblinden, zijn nachtogen verwoesten en me tijd en ruimte geven om mijn volgende beweging te achterhalen. Het is ook in de stad bang voor een beer. Zal mijn zijde niet verlaten.

 

De clip kan naar elke plaats op het smalle deel van het lichaam worden verplaatst en op elke gewenste manier worden gedraaid. Op een dag zat het niet in mijn zak naast mijn mes zoals gewoonlijk. Ik dacht dat ik het kwijt was en gewoon een nieuwe zou kopen. En het werkt nog steeds alsof het gloednieuwe! Het is nu een beetje gekrast maar geen roest en gooit nog steeds zoveel licht weg als ooit. Hoe dan ook, deze laserpointer is een geweldige metgezel voor mijn klok tijdens die gelegenheden. Nogmaals, erg onder de indruk van de grootte, het gevoel en de output van deze laser. Maar serieus, goede zaklamp voor de kosten en grootte. Het is nooit meer ingeschakeld. Zeer teleurgesteld op zijn zachtst gezegd. Ik weet niet zeker of ik een slechte eenheid heb of wat, maar ik vond het zo leuk dat ik bereid ben om het nog een keer te proberen en dit voor een ander terug te geven. Het is de grootte van een pen of een marker maar geeft een ongelooflijke hoeveelheid licht.

 

Laserpointer kopen:

https://www.laserkopen.com

 

Het morst wat licht aan de zijkanten om te zien waar je naartoe gaat. Ik bezit ook de 2L-versie, die iets helderder is, maar niet genoeg om de extra lengte te rechtvaardigen. Ik bezit het nu meer dan een jaar en heb nog nooit problemen ondervonden met de schakelaar op de staartkap. Maar dat is het enige nadeel tot nu toe, en misschien vinden sommigen dat gemakkelijk te doen. U kunt het programmeren als: Hoog, Laag, Knipperend of Alleen hoog, Alleen laag. Ik heb de mijne alleen als hoog ingesteld. Natuurlijk, als je een legerwachter bent of in een echte overlevingssituatie, is het flitsende ding misschien handig, maar serieus ... ik zal de meeste / al mijn laserpennen vervangen door deze terwijl de anderen afsterven, dit ding is van topkwaliteit, ongelooflijk krachtig en je kunt het in je zak of tas laten vallen zonder zelfs maar te weten dat het er is. Ik stuur ook de tweede terug.